Institutioner & offentlig

 

 

Institutionerne rummer mange mennesker, som arbejder der, bor der eller har deres daglige gang. På mange institutioner har farverne fået en større og større betydning i erkendelse af, at mennesker har behov for behagelige og rare fysiske omgivelser.
Gode farver er samtidigt også med til at markere afdelinger og grupperinger. Vi udføre malerarbejde på institutioner uden at forstyrre den daglige drift og er gode til at sikre den nødvendige diskretion og tryghed.

Vi går til opgaven med en erfaring, der sætter os i stand til at vejlede og rådgive vores kunder, så de altid får det bedste resultat og en gnidningsfri proces. Vi er fleksible og tilpasser os vores arbejdsmiljø, således at vi ikke forstyrre og er til mindst mulig gene.

Vi har altid fokus på kvaliteten i vores arbejde og leverer kun de bedste resultater der matcher prisen. Uanset opgavens karakter, sørger vi for at præsentere det bedst mulige resultat, til glæde for personale, patienter og besøgende. Godt udført malerarbejde holder længere og giver større glæde.

Byens malermester er den professionelle samarbejdspartner, som I kan have et langvarigt samarbejde med. Vi ligger vægt på gode tætte samarbejdsrelationer til vores kunder, hvilket betyder at vores kunder har en troværdig og pålidelig leverandør. Dermed skal vores kunder ikke bruge tid på at finde ny maler, der skal sættes ind i stedets arbejdsgange og rutiner, hver gang de har en ny maleropgave. Det sparer ressourcer både på det praktiske og administrative plan.